Weather Icon

Τρομερό πανό από τους οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας στο ματς με τη Φενέρ! Εύστοχη απάντηση στους Τούρκους – Ενοχλήθηκαν τα γειτονικά ΜΜΕ

Τρομερό πανό από τους οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας στο ματς με τη Φενέρ! Εύστοχη απάντηση στους Τούρκους – Ενοχλήθηκαν τα γειτονικά ΜΜΕ

Ένα τρομερό πανό με μήνυμα στους Τούρκους έστειλαν οι οπαδοί της ΑΕΚ Λάρνακας, στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Το πανό έδινε περιποιημένη, εύστοχη και ΑΛΗΘΙΝΗ απάντηση σε Τουρκοκύπριους οπαδούς της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι καθ΄οδόν για το σταδιο «ΑΕΚ Αρένα» στη Λάρνακα κράτησαν πανό που έγραφε «Football Unites!» (Το ποδόσφαιρο ενώνει) και φυσικά έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας απάντησαν χρησιμοποιώντας το «μότο» του Μουσταφά Κεμάλ «yurtta sulh cihanda sulh» που σημαίνει «Ειρήνη στην πατρίδα, ειρήνη στον κόσμο».

“ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ” έγραφε το πανό, το οποίο όπως αναφέρουν και κυπριακά ΜΜΕ ήταν γεμάτο αλήθειες.

Η απάντηση των Ελλήνων αδελφών μας στη Μεγαλόνησο ενόχλησε τα τουρκικά ΜΜΕ. Το haber7 στο τίτλο του αναφέρει… Σκανδαλώδης απάντηση στο μήνυμα της Φενερμπαχτσέ για ειρήνη!

Οι τούρκοι αναφέρονται επίσης… Στην ίδια κερκίδα ξεδιπλώθηκαν και ελληνικές σημαίες. Από την άλλη, η ελληνοκυπριακή αστυνομία δεν δέχθηκε να περάσουν τουρκικές σημαίες στο γήπεδο.

«Δηλαδή με το 37% της Κύπρου να είναι υπό κατοχή εδώ και 48 χρόνια αυτό ονομάζεται ειρήνη;;;», σχολιάζει εύστοχα η κυπριακή, αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, «kerkida.net».

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube