Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Επιχείρηση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων

Σάββας Καλεντερίδης: Επιχείρηση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων

Σάββας Καλεντερίδης: Επιχείρηση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων

Τη δοκιμή βαλλιστικού πυραυλικού συστήματος από την Τουρκία σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

“Οι μετακινήσεις των τουρκικών μονάδων στη Θράκη ή στην περιοχή της Σμύρνης δεν υπάρχουν”, ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης, τονίζοντας ότι η Τουρκία δε φαίνεται να κάνει πράξη την επιθετική της ρητορική.

Αναφερόμενος επίσης στον βαλλιστικό Typhoon είπε ότι “θέλει αρκετά χρόνια για να είναι έτοιμος”. Εστίασε μάλιστα στο ότι είναι μια ψυχολογική επιχείρηση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων και χαρακτήρισε λάθος την αντιμετώπιση των ελληνικών ΜΜΕ.

Σάββας Καλεντερίδης: Οι Κούρδοι “κατακτούν” την Τουρκία το 2035 (20-10-2022)

Επιπλέον, ο κ. Καλεντερίδης υπογράμμισε ότι πρέπει να ανησυχούμε για τα πυραυλικά της Τουρκίας, καθώς είναι δυνατική απειλή για την Ελλάδα. Στα αντιπυραυλικά συστήματα βέβαια τόνισε ότι η Ελλάδα είναι από τις ισχυρότερες της Ευρώπης.

Τέλος, σχολιάζοντας τις σχέσεις Ερντογάν – Πούτιν στα ενεργειακά, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών, είπε ότι οι ΗΠΑ είναι “τρομοκρατημένες”, ενώ στρέφοντας το βλέμμα στους Έλληνες πρωθυπουργούς τόνισε οτι δεν πρέπει να τους “πιάσει” ο ύπνος.

O στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 στις 20 Οκτωβρίου 2022.

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτοί οι παράγοντες δεν αφήνουν να αναπτύξουμε βιομηχανία όπλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube