Weather Icon

Γιώργος Φίλης: Ο Ερντογάν πήρε το manual του Χίτλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Φίλης: Ο Ερντογάν πήρε το manual του Χίτλερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Φίλης: Ο Ερντογάν πήρε το manual του Χίτλερ! Θρασύδειλοι οι Τούρκοι! Αν ξέρουν ότι θα τους απαντήσουμε σκληρά δεν θα χτυπήσουν ποτέ. Οι Έλληνες πολιτικοί να προετοιμάσουν την κοινωνία. Φέρτε Γάλλους να κυνηγήσουμε με Rafale τους Τούρκους στον αέρα.

Γιατί η Τουρκία αυτή την περίοδο αναλαμβάνοντας υψηλό ρίσκο γεωπολιτικά , ακολουθεί μια τακτική “δίπορτου” με Δύση και Ευρασία, θέλοντας όμως στην ουσία να διαπραγματευτεί με την Δύση και με ανταλλάγματα σε βάρος των Ελληνικών συμφερόντων ανέλυσε ο Γιώργος Φίλης.

Κατά την γνώμη του, ο χώρος νότια της Κρήτης, είναι το επικρατέστερο πεδίο προβολής της συγκρουσιακής κλιμάκωσης έναντι της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι μόνο φρένο στις προθέσεις της, είναι η ενίσχυση από πλευράς της Ελλάδας, της βεβαιότητας πως το όποιο εγχείρημα αποτολμήσει η Τουρκία θα ανάγεται σε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό αβεβαιότητας, ως προς το τίμημα που θα πληρώσει η πάγια αναθεωρητική της πολιτική έναντι του Ελληνισμού.

Ο διδάκτωρ Γεωπολιτικής και καθηγητής Ευρωπαϊκής Ιστορίας, Γιώργος Φίλης, στο Ράδιο 984 και τον Γιώργο Σαχίνη, στις 13 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube