Weather Icon

Η φωνή της Αρμενίας: Η πιο ισχυρή πηγή ψευδών πληροφοριών!

Η φωνή της Αρμενίας: Η πιο ισχυρή πηγή ψευδών πληροφοριών!

Η φωνή της Αρμενίας – Παρουσιάζει η Λιάνα Μανουκιάν
Ελληνόφωνο δελτίο ειδήσεων με την υποστήριξη της Δημόσιας Ραδιοφωνίας της Αρμενίας
Ενημέρωση στις 4 Μαΐου 2024.

Το κτίριο της “Τηλεόρασης του Δυτικού Αζερμπαϊτζάν” υπό την ομώνυμη κοινότητα εγκαινιάστηκε στο Μπακού την 1η Μαΐου. Αυτό αναφέρεται από το Oxu.Az.

Υπενθυμίζεται ότι “δυτικό Αζερμπαϊτζάν” στο Αζερμπαϊτζάν σημαίνει στην πραγματικότητα ολόκληρη την επικράτεια της σύγχρονης Αρμενίας. Έτσι, μια ακόμη πιο ισχυρή πηγή ψευδών πληροφοριών και προπαγάνδας προστέθηκε στη ανόητη δομή της “κοινότητας του δυτικού Αζερμπαϊτζάν”.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στην τελετή εγκαινίων του κτιρίου από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της “κοινότητας”, βουλευτή Αζίζ Αλακμπαρλί. Σύμφωνα με τον ίδιο, το τηλεοπτικό κανάλι “έχει ως στόχο να μεταδώσει την αλήθεια σχετικά με την απέλαση των Αζέρων από τις πατρογονικές τους εστίες τα τελευταία 200 χρόνια και την καταστροφή της αζερικής κληρονομιάς στο Δυτικό Αζερμπαϊτζάν. Το τηλεοπτικό κανάλι θα στηρίξει επίσης ενεργά τις προσπάθειες για την ειρηνική και ασφαλή επιστροφή των εκτοπισμένων Αζερών στα πατρογονικά τους εδάφη”. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κτίριο είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες συνθήκες για τηλεοπτικές δραστηριότητες.

Το τηλεοπτικό κανάλι θα προβάλλεται έξι φορές την εβδομάδα για δύο ώρες – τρεις φορές στα αζέρικα και τρεις φορές στα ρωσικά. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλεται μισής ώρας ανασκόπηση στα αγγλικά.

Με το άνοιγμα του καναλιού το Μπακού επιβεβαίωσε τις εδαφικές του διεκδικήσεις έναντι της Αρμενίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube