Weather Icon

Στέφανος Καραβίδας στο Monitor: Η Τουρκία εκπαιδεύεται πως θα καθυστερήσει τον θάνατό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέφανος Καραβίδας στο Monitor: Η Τουρκία εκπαιδεύεται πως θα καθυστερήσει τον θάνατό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επισμηναγός ε.α. μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Monitor και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Κωνσταντινίδη, στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη και σχολίασε το τουρκικό δημοσίευμα, ότι οι Τούρκοι πιλότοι θα μπορούν να πετούν δίπλα σε Rafale του Κατάρ, τα οποία θα σταθμεύουν σε αεροδρόμια της γειτονικές χώρας.

Ο υποψήφιος διδάκτωρ Γεωπολιτικής υποστήριξε, ότι όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται από την Τουρκία στο πλαίσιο της “ανάγνωσης” του αντιπάλου, που είναι η Ελλάδα, η οποία με την απόκτηση Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σε έκδοση Viper γίνεται κυρίαρχη στον αέρα.

Παράλληλα ο Στέφανος Καραβίδας αναφέρθηκε στην πιθανότητα απόκτησης Mirage 2000-9 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και με αφορμή την άρση του εμπάργκου όπλων στην Κύπρο επανέλαβε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση και προετοιμασία της κοινωνίας για την απελευθέρωση.

Δείτε την εκπομπή Monitor:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube