Weather Icon
Video , Σάββας Καλεντερίδης , Τουρκία 8 Σεπτεμβρίου 2022

Σάββας Καλεντερίδης: Τώρα ξύπνησαν; Οι ελίτ «κοίμιζαν» τις ελληνικές κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Τώρα ξύπνησαν; Οι ελίτ «κοίμιζαν» τις ελληνικές κυβερνήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Τώρα ξύπνησαν! Οι ελίτ «κοίμιζαν» τις ελληνικές κυβερνήσεις

Τις αποζημιώσεις που αξιώνουν οι Τούρκοι σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος απάντησε στον ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ, Παναγιώτη Ιωακειμίδη:

«Υπάρχει άρθρο στο σύνταγμα της Τουρκίας που λέει, ότι το κοινοβούλιο μπορεί να αναβάλλει τις εκλογές. Τώρα αντιλήφθηκε, ότι η Ελλάδα είναι στρατηγικός εχθρός της Τουρκίας. Τα σχέδια είναι υπαρκτά. Κάθε χρόνο κάνει άσκηση απόβασης ελληνικών νησιών εδώ και δεκαετίες. Απλά οι ελίτ κοίμιζαν τις ελληνικές κυβερνήσεις και βρισκόμασταν σε έναν φανταστικό κόσμο. Η απειλή είναι υπαρκτή εδώ και δεκαετίες και ποτέ η Τουρκία δεν έβρισκε λύσεις με την Ελλάδα. Κορόιδευε τις ελληνικές κυβερνήσεις, για να προετοιμάσει την πολεμική της μηχανή».

Ο στρατηγικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας”, στο Open Beyond, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube