Weather Icon

Οι ΗΠΑ καλούν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν για την επίτευξη αποκλιμάκωσης

Οι ΗΠΑ καλούν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν για την επίτευξη αποκλιμάκωσης

Οι ΗΠΑ καλούν όλες τις χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν για να σταματήσουν την κλιμάκωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Νεντ Πράις, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

«Καλέσαμε όλες τις χώρες της περιοχής να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους εποικοδομητικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων ή η άμεση βία μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν δεν είναι προς το συμφέρον της Ρωσίας. Κανείς δεν θα επωφελείται από αυτό. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία έχει σημαντική επιρροή τόσο στην Αρμενία όσο και στο Αζερμπαϊτζάν. Καλέσαμε και καλούμε τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει αυτή την επιρροή έτσι ώστε να επιτευχθεί ο τερματισμός των εχθροπραξιών και η αποκλιμάκωση αυτών των εντάσεων σε ένα ευρύτερο πλαίσιο», είπε ο Πράις.

ΠΗΓΗ: el.armradi.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube