Weather Icon
Ιστορία , Πολιτισμός 22 Σεπτεμβρίου 2022

Άψιμον στο Χαλάνδρι! Ποντιακό γλέντι σε μικρασιάτικο… γήπεδο το Σάββατο (24/9) – Ο «Ακρίτας» ανταμώνει με τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών «ΡΙΖΕΣ»

Άψιμον στο Χαλάνδρι! Ποντιακό γλέντι σε μικρασιάτικο… γήπεδο το Σάββατο (24/9) – Ο «Ακρίτας» ανταμώνει με τον Σύλλογο Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών «ΡΙΖΕΣ»

Ένα μεγάλο ποντιακό γλέντι με ζωντανή μουσική θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18:00, στο πάρκο του Συνοικισμού Χαλανδρίου.

Τη γιορτή διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών «ΡΙΖΕΣ», ο οποίος φιλοξενεί στην… έδρα του τον Σύλλογο Ποντίων «Ακρίτας» Χαλανδρίου.

Ποντιακή λύρα θα παίξει ο λυράρης, Χρήστος Συρανίδης. Όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει μεγάλο προσφυγικό… ματς, μιας και ο Σύλλογος «ΡΙΖΕΣ» διοργανώνει πάντα πολύ δυνατά συναπαντήματα προσφύγων, με τελευταίο παράδειγμα το μεγάλο αιγαιοπελαγίτικο γλέντι με τον Νίκο Οικονομίδη, όπου 3000 κόσμου κατέκλυσε το παρκάκι.

«Σεληνιάστηκε» 3000 κόσμος στο Χαλάνδρι! Τον «μέθυσαν» με αγαιοπελαγίτικες νότες Νίκος Οικονομίδης και Κυριακή Σπανού – Στο κόλπο Γαβράδες-Βέργος και ο μικρός Κουδούνης

«Ο σύλλογος μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους μας, το Σάββατο 24/09/2022 και ώρα 18:00 στο πάρκο του Συνοικισμού (οδός Μικράς Ασίας και Ποταμού Καλαμά) μαζί με τον σύλλογο Μικρασιατών “Οι Ρίζες” σε ένα Ποντιακό γλέντι με καλεσμένο τον λυράρη Χρήστο Συρανίδη. Σας περιμένουμε», αναφέρει η πρόσκληση που εξέδωσαν οι «ΡΙΖΕΣ».

ΑΨΙΜΟΝ!!!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube