Weather Icon

Το «ευχαριστώ» του Πατριάρχη στους πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά

Το «ευχαριστώ» του Πατριάρχη στους πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά

Με τίτλο «Ευχαριστήρια επίσκεψη από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Πυροσβεστική», η τουρκική εφημερίδα Hürriyet αναφέρει πως ο Πατριάρχης επισκέφθηκε σήμερα το σταθμό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στην περιοχή Fatih που έσβησε τη φωτιά στο νοσοκομείο Βαλουκλή και βοήθησε στην εκκένωση του κτιρίου.

Όπως δήλωσε «Σβήσατε τη φωτιά σε σύντομο χρονικό διάστημα 1,5 ώρας. Το εκτιμούμε αυτό. Για το λόγο αυτό σας επισκεφθήκαμε σήμερα. Για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πυροσβέστες. Ίσως κάποιοι να έχουν ξεχάσει το καθήκον αυτό, όμως εμείς δεν το ξεχνάμε. Θα εκφράζουμε πάντοτε την ευγνωμοσύνη μας»

Την ίδια στιγμή,ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έκανε γνωστό στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, πως εξασφαλίστηκε ένα αρχικό ποσό ύψους 350.000 δολ. που διατίθεται άμεσα για την ανοικοδόμηση του Νοσοκομείου του Βαλουκλή, αλλά και «για την ανακούφιση των ηλικιωμένων και ασθενών αδελφών μας που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα», ανακοίνωσε σήμερα από τον οποίο έγινε δεκτός πριν από λίγη ώρα στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΗΓΗ: Naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube