Weather Icon
Πολιτισμός 13 Αυγούστου 2022

Ο “Σύλλογος Δράσης Νίκος Καπετανίδης” ευχαρίστησε Δημήτρη Μελισσανίδη και Σάββα Καλεντερίδη

Ο “Σύλλογος Δράσης Νίκος Καπετανίδης” ευχαρίστησε Δημήτρη Μελισσανίδη και Σάββα Καλεντερίδη

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη ευχαρίστησε δημοσίως ο “Σύλλογος Δράσης, Νίκος Καπετανίδης”. Το σωματείο απηύθυνε τον χαιρετισμό του προς τον επιχειρήματά για τη στήριξή του στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Καπετανίδεια”. Παράλληλα ο Σύλλογος ευχαρίστησε τον Σάββα Καλεντερίδη για τη συμβολή του στην ανέγερση του μνημείου προς τιμήν του Εθνομάρτυρα του Πόντου, στο πάρκο του Δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης απευθύνει θερμό χαιρετισμό και ευχαριστίες στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την άμεση ανταπόκριση του στην παράκλησή μας να στηρίξει οικονομικά την συναυλία αφιέρωμα στους Εθνομάρτυρες Πόντου και Κύπρου Νίκο Καπετανίδη και Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Στο πνεύμα του αειμνήστου πατρός του Ζώρα,ο Δημήτρης Μελισσανίδης με μια γενναία προσφορά του στηρίζει την εκδήλωσή μας βοηθώντας τα μάλα στην ασφαλή διεξαγωγή της .

Επίσης θερμούς χαιρετισμούς και ευχαριστίες στον συμπατριώτη μας και φίλο του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης, Σάββα Καλεντερίδη,ο οποίος και τώρα και στην κατασκευή του μνημείου του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης είχε θετικότατη συμβολή.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube