Weather Icon

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας δέχτηκε τον διευθυντή της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας δέχτηκε τον διευθυντή της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών

Ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν δέχτηκε τον διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Ναρίσκιν.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η επίσκεψη του κ. Ναρίσκιν είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητηθούν όλα τα θέματα στην ημερήσια διάταξη των συμμαχικών σχέσεων Αρμενίας-Ρωσίας. Ο Νικόλ Πασινιάν τόνισε ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη σύναψη των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι κοινές προσπάθειες θα καταστήσουν τη συνεργασία πιο αποτελεσματική και ισχυρότερη.

Ο κ. Ναρίσκιν ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και αξιολόγησε την ποιότητα του υψηλού επιπέδου πολιτικού διαλόγου που υπάρχει μεταξύ της Αρμενίας και της Ρωσίας, το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση της συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Οι συνομιλητές συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με τη διεθνή και περιφερειακή ασφάλεια. Αναφέρθηκαν οι διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου.

ΠΗΓΗ: el.armradi.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube