Weather Icon
Ιταλία , Λίβανος , Τουρκία 11 Ιουνίου 2022

Συνετρίβη ελικόπτερο με Τούρκους και Λιβανέζους επιχειρηματίες στην Ιταλία!

Συνετρίβη ελικόπτερο με Τούρκους και Λιβανέζους επιχειρηματίες στην Ιταλία!

Το ατύχημα έγινε στα σύνορα Τοσκάνης – Εμίλια Ρομάνα

Το ελικόπτερο απογειώθηκε την Πέμπτη από τη Λούκα της Τοσκάνης και κατευθυνόταν προς τη βόρεια πόλη Τρεβίζο όταν εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ αφού χτύπησε την κακοκαιρία πάνω από μια λοφώδη, δασώδη περιοχή.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από συντριβή ελικοπτέρου στην Ιταλία, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης το Σάββατο και δύο επιβάτες εξακολουθούν να αγνοούνται δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους από τις οθόνες των ραντάρ.

Ο Eugenio Giani, κυβερνήτης της περιοχής της Τοσκάνης, έγραψε στο Facebook ότι το ελικόπτερο συνετρίβη σε ορεινή περιοχή στα σύνορα μεταξύ της Τοσκάνης και της περιοχής Emilia Romagna. Τα πτώματα των πέντε νεκρών βρέθηκαν το Σάββατο.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε την Πέμπτη από τη Λούκα της Τοσκάνης και κατευθυνόταν προς τη βόρεια πόλη Τρεβίζο όταν εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ αφού χτύπησε την κακοκαιρία πάνω από μια λοφώδη, δασώδη περιοχή.

Επτά άτομα επέβαιναν στο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων τέσσερις Τούρκοι επιχειρηματίες που εργάζονταν για την Eczacibasi Consumer Products, θυγατρική του μεγάλου τουρκικού βιομηχανικού ομίλου, Eczacibasi (ECZYT.IS). Συμμετείχαν σε έκθεση τεχνολογιών χαρτιού στην Ιταλία, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube