Weather Icon

Ακάρ το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό θα καταλήξει στον πάτο του Αιγαίου | ΖΟΟΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακάρ το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό θα καταλήξει στον πάτο του Αιγαίου | ΖΟΟΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββας Καλεντερίδης: Ακάρ το τουρκικό πολεμικό ναυτικό θα καταλήξει στον πάτο του Αιγαίου

Στην προηγούμενη εκπομπή ΖΟΟΜ! O Σάββας Καλεντερίδης αναφέρθηκε στη σημασία των έξυπνων όπλων στην άμυνα με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη βύθιση της ναυαρχίδας του ρωσικού στόλου του Ευξείνου Πόντου.

Απόψε! Ο γεωπολιτικός αναλυτής, επιστρέφει στο ZOOM και μιλά με συγκίνηση για τον Μητροπολίτη Δράμας, Παύλο Αποστολίδη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, αφήνοντας τεράστιο κενό στην Εκκλησία, στην πατρίδα, αλλά και στον ποντιακό ελληνισμό. Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, σχολίασε τα ελληνοτουρκικά, έκανε μία σύντομη αναφορά στα μέτωπα της Ουκρανίας και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και στάθηκε στον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών. Παράλληλα έκανε λόγο για νέα προσπάθεια γενοκτονίας των Κούρδων από την Τουρκία και κατέληξε με τις εκλογές στη Βόρειο Ιρλανδία.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ΖΟΟΜ στις 4 Μαΐου 2022.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube