Weather Icon

Σαχ και ματ του Πούτιν στον βασιλιά του Μπάιντεν

Σαχ και ματ του Πούτιν στον βασιλιά του Μπάιντεν

του Μάρτιν Άρμστρονγκ.
.
Η απόλυτη ανοησία των μελών της κυβέρνησης Μπάιντεν θα περάσει στην ιστορία ως ίσως η πιο εξαιρετική στην ιστορία του κόσμου, και όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκτός από τη διακοπή του ενεργειακού εφοδιασμού και την υποβολή του κόσμου σε έλλειψη σιταριού, ενώ η Ρωσία και η Ουκρανία αντιπροσωπεύουν το 30% των παγκόσμιων εξαγωγών, η καθαρή ανοησία του Μπάιντεν που διάβαζε απλώς αυτό που του λέει η ομάδα των φανατικών του για το κλίμα είναι αδιανόητη.
.
Υπάρχει μια κρίση που συμβαίνει ακόμη και σε βασικά μέταλλα όπως το νικέλιο.
.
Το να απομακρύνεις τις ρωσικές τράπεζες από το SWIFT, αλλά αφήνοντας την ενέργεια άθικτη για να έχει η Ευρώπη την εξουσία, ήταν τόσο λαμπρή που προφανώς δεν έπαιξαν ποτέ σκάκι.
.
Ο Πούτιν μόλις έβαλε σαχ τον βασιλιά του Μπάιντεν διατάζοντας την Ευρώπη να πληρώσει το αέριο από τώρα και στο εξής σε ρούβλια.
.
Αυτό θα στηρίξει το ρούβλι και θα υπονομεύσει την Ευρώπη και το ευρώ της, καθώς και το δολάριο μακροπρόθεσμα.
.
Πρώτον, ενώ ο Μπάιντεν παγώνει όλα τα αποθέματα της Ρωσίας, γιατί να συνεχίσει η τελευταία να πληρώνει σε δολάρια τα οποία ο Μπάιντεν μπορεί να παγώσει; Δεν βγάζει νόημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προειδοποίησα ότι η χρήση του SWIFT ως εργαλείου πολιτικής θα κατέστρεφε την παγκόσμια οικονομία. Δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτή η γκάφα.
.
Τα θεμέλια της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (TRUST) έχουν χαθεί.
.
Αυτό που θα έκανα αν ήμουν Πούτιν είναι να δημιουργήσω ένα νομισματικό σύστημα δύο ταχυτήτων, όπως είχε κάποτε η Νότια Αφρική με το χρηματοπιστωτικό ραντ και το εγχώριο ραντ.
.
Αυτό που θα έκανα για να βάλω τον Μπάιντεν σε σαχ και ματ θα ήταν να στηρίξω ΜΟΝΟ το εθνικό ρούβλι με χρυσό για να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη μεταξύ του ρωσικού λαού, αλλά θα άφηνα το ρούβλι να επιπλέει για τις διεθνείς συναλλαγές – το αντίθετο από αυτό που έκανε η FDR το 1934.
.
Ο Μπάιντεν κατέστρεψε την παγκόσμια οικονομία. Είναι τόσο καταστροφικό για το μέλλον, που αυτό που θα συμβαίνει μετά το 2032, όταν η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει και τελικά θα καεί εξαιτίας αυτών των ηλιθίων, θα υπάρξει μια εντελώς νέα αλλαγή καθεστώτος σε παγκόσμια κλίμακα.
.
Πηγή: Armstrong Economics
μέσω Bruno Bertez
.
Poutine met le roi de Biden en échec (reseauinternational.net)
.
.
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube