Weather Icon

Προκλητικός ο Κεφαλογιάννης για την ακρίβεια: Είμαστε καλύτερα από το Ιράκ και τη Συρία

Προκλητικός ο Κεφαλογιάννης για την ακρίβεια: Είμαστε καλύτερα από το Ιράκ και τη Συρία

Την Ελλάδα με το… Ιράκ και τη Συρία συνέκρινε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για το ζήτημα της ακρίβειας, προκαλώντας την αντίδραση των παρουσιαστών.

Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του OPEN και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής του έθεσε ερώτημα για την ακρίβεια και τη φτωχοποίηση των πολιτών, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απάντησε συγκρίνοντας τη χώρα μας με το Ιράκ και τη Συρία…

«Είναι κανονικό πράγμα να στέλνει ο κόσμος μηνύματα και να λέει ότι δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί; Είναι κανονικό πράγμα να στέλνει ο κόσμος μηνύματα και να λέει ότι δεν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη;» τον ρώτησε ο Ακης Παυλόπουλος.

Τότε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απάντησε: «Εμείς έχουμε ένα επίπεδο διαβίωσης. Για κάντε σύγκριση με αυτά που έγιναν στο Ιράκ και τη Συρία», είπε αφήνοντας άφωνους παρουσιαστές, καλεσμένους και τηλεθεατές.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube