Weather Icon

Η πλήρης αποτυχία των PSYOPs των ΗΠΑ στη Ρωσία

Η πλήρης αποτυχία των PSYOPs των ΗΠΑ στη Ρωσία

από Le Saker Francophone.
.
Έχω ήδη γράψει αρκετές φορές ότι οι Ρώσοι έχουν κλωτσήσει τον κώλο τους από την τεράστια μηχανή προπαγάνδας της Αυτοκρατορίας των Ψεμάτων. Αλλά όταν το έγραψα αυτό, θα έπρεπε να ήμουν πιο συγκεκριμένος και να είχα γράψει ότι αυτό ισχύει εκτός Ρωσίας. Μέσα, συνέβη σχεδόν το αντίθετο.
.
” πρώτη εβδομάδα του πολέμου πήγε εξαιρετικά καλά από καθαρά στρατιωτική άποψη, αλλά από κοινωνικοπολιτική άποψη, γνωρίζω ότι πολλοί Ρώσοι δίστασαν και πραγματικά πανικοβλήθηκαν.
.
Αλλά εκείνη την εποχή, το δυτικό PSYOP έκανε ένα τεράστιο λάθος: έδωσαν ελεύθερο χαλινάρι σε μια πραγματικά λυσσαλέα και ρατσιστική Ρωσοφοβία, ενώ διακήρυξαν ανοιχτά ότι το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο ήταν ένας «ηρωικός» υπερασπιστής της Δύσης.
.
Είναι άλλο πράγμα να ακούς ότι ο δικτάτορας σου ο Πούτιν και η Μόρντορ του θα γίνουν κομμάτια και είναι εντελώς άλλο να νιώθεις το ανοιχτό, άμεσο και στοχοθετημένο μίσος εναντίον εσένα και του λαού σου, είναι κάτι που αντιλαμβάνεταις λιγότερο με το μυαλό σου και περισσότερο, θα έλεγα, με το “δέρμα” ή τα “σωθικά” σου. Μόλις καταστεί σαφές ότι το μίσος της Δύσης για τη Ρωσία είναι απόλυτο και ολοκληρωτικό και ότι οι «καλύτεροι» Ρώσοι μπορούν να περιμένουν από τους «δυτικούς φίλους» μας είναι να αντιμετωπίζονται σαν αυτόχθονες Αμερικανοί ή Boers από τους Αγγλους, κάτι που δεν διαφέρει καθόλου από τον τρόπο με τον οποίο οι Ναζί αντιμετώπισαν τους Ρώσους, οι περισσότεροι Ρώσοι έχουν καταλάβει τι πραγματικά είναι από την πρώτη μέρα και ακόμη και πολύ πριν (θα έλεγα για περίπου 1000 χρόνια).
.
Αυτό είναι το μόνο που χρειάστηκε για πολλούς Ρώσους να πάνε από το “Θεέ μου, τι θα συμβεί μετά;” σε “Δεν θα παραδοθούμε ποτέ” ή, σύμφωνα με τα λόγια του Μολότοφ, “Ο σκοπός μας είναι δίκαιος. Ο εχθρός θα ηττηθεί. Η νίκη θα είναι δική μας» (22 Ιουνίου 1941).
.
Για να σας δώσω μια ιδέα για το μέγεθος της ήττας για την 5η και 6η φάλαγγα  που λειτουργούν στη Ρωσία για λογαριασμό της Δύσης, θα μπορούσα να αναφέρω ότι η προσωπική δημοτικότητα και η λαϊκή υποστήριξη του Πούτιν για την αποναζιστικοποίηση και τον αφοπλισμό του ναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία είναι πάνω από 70%.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube