Weather Icon

Χρυσή ευκαιρία για Ελλάδα λόγω Ουκρανίας! Να καταγγείλει την Τουρκία για Κύπρο

Χρυσή ευκαιρία για Ελλάδα λόγω Ουκρανίας! Να καταγγείλει την Τουρκία για Κύπρο

Σάββας Καλεντερίδης: Χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να καταγγείλει τις ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο με αφορμή την ουκρανική κρίση. Ανησυχούμε για τις οικονομικές επιπτώσεις της κατάστασης στην Ουκρανία. Είναι η απαρχή για να επανοικοδομηθεί νέο σύστημα ασφαλείας στην Ευρώπη.

Τις εξελίξεις στο ουκρανικό ζήτημα μετά την αναγνώριση των ρωσόφωνων περιοχών από τη Ρωσία και τη δρομολογούμενη εισβολή ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο αξιωματικός ε.α.και πρώην πράκτορας της ΕΥΠ στάθηκε στις οικονομικές επιπτώσεις των εξελίξεων λόγω των κυρώσεων που θα επιβληθούν στη Ρωσία, οι οποίες θα οδηγήσουν σε κρισιμότερη κατάσταση την οικονομία της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του, ότι δεν θα υπάρξει αποκλιμάκωση, καθώς η Ρωσία επιθυμεί την επιστροφή των δεδομένων του 1997 στην περιοχή. Θεωρεί αναγκαία συν τοις άλλοις την αλλαγή πολιτική των ΗΠΑ και της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στο Γαύδος fm 88.8 και στον Ανδρέα Γερακάκη στις 22 Φεβρουαρίου.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube