Weather Icon
Τουρκία 5 Ιανουαρίου 2022

Κιλιτσντάρογλου προς Ερντογάν: Είδες την ήττα και άρχισες να ρίχνεις το σπόρο του εμφυλίου

Κιλιτσντάρογλου προς Ερντογάν: Είδες την ήττα και άρχισες να ρίχνεις το σπόρο του εμφυλίου

Ο Ερντογάν απειλεί με εμφύλιο, απαντά ο Κιλιτσντάρογλου

Αντιδρώντας στις δηλώσεις του προέδρου Ερντογάν, ο ηγέτης του CHP Kılıçdaroğlu είπε: “Αρχίσατε επίσημα να κάνετε εκκλήσεις για εμφύλιο πόλεμο σήμερα. Αυτό το έθνος δεν θα ανταποκριθεί στις εκκλήσεις σας”.

Ο Πρόεδρος του CHP Kemal Kılıçdaroğlu αντέδρασε στα λόγια του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είπε:

“Καλείτε χωρίς ντροπή τους πολίτες να ξεχυθούν στους δρόμους εναντίον της κυβέρνησής μας. Μα καλά, δεν είδατε πώς αντέδρασαν οι πολίτες στην απόπειρα πραξικοπήματος την 15η Ιουλίου; Ως Λαϊκή Συμμαχία, θα σας πάρουμε όλους στο κατόπιν και θα σας κυνηγήσουμε όπου και να κρυφτεί”.

Κάνοντας μια δήλωση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Kılıçdaroğlu είπε:

“Ω άτομο που κάθεσαι στο Παλάτι, όταν βλέπεις τα ποσοστά ψήφων να πέφτουν, τα αυτιά σου δεν μπορούν να ακούσουν τι λέει η γλώσσα σου. Σήμερα, άρχισες επίσημα να μιλάς για εμφύλιο πόλεμο. Αυτό το έθνος δεν θα τα φάει αυτά που λες! Αυτό το έθνος δεν θα χύσει το αίμα του στους δρόμους για να ζήσετε εσείς και η οικογένειά σας σε παλάτια”.

Ο Kılıçdaroğlu με τη σειρά του απάντησε στον Ερντογάν ως εξής:

Θα σας στείλουμε στα σπίτια σας με εκλογές εσάς και όλους τους πληρωμένους από σας οπαδούς σας“,  και συνέχισε:

«Όταν πάρουμε την εξουσία, πριν θέσουμε το παλάτι σας στην υπηρεσία των μαθητών, θα το ανοίγουμε στο κοινό για τρεις μήνες από τις 10:00 έως τις 20:00 κάθε μέρα για τρεις μήνες. Παιδιά, γονείς, όλοι θα δουν πώς ζείτε μέσα στη χλιδή και μέσα στα μεγαλεία.” 

Πηγή: https://www.gazeteduvar.com.tr/kilicdaroglundan-erdogana-bugun-resmen-ic-savas-naralari-atmaya-basladin-haber-1548015

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube