Weather Icon

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τον αρχισυντάκτη του πρακτορείου Μεσοποταμία, Φερχάτ Τσελίκ

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τον αρχισυντάκτη του πρακτορείου Μεσοποταμία, Φερχάτ Τσελίκ

Ο αρχισυντάκτης του πρακτορείου Μεσοποταμία, Φερχάτ Τσελίκ, συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία, η οποία ήρθε στο σπίτι του, με την αιτιολογία έρευνας που ξεκίνησε εναντίον του.

Ο αρχισυντάκτης του πρακτορείου Μεσοποταμία (MA), Φερχάτ Τσελίκ, συνελήφθη από δύο αστυνομικούς με πολιτικά ρούχα που πήγαν στο σπίτι του στο Σισλί το βράδυ.

Η αστυνομία είπε στον Τσελίκ ότι ενεργούσαν κατόπιν εντολών της Εισαγγελίας της Γκαζιαντέπ και πρόσθεσαν ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του για τις δημοσιεύσεις που κοινοποίησε στον λογαριασμό του πρακτορείου στο YouTube. Η αστυνομία είπε στον δημοσιογράφο ότι έπρεπε να δώσει κατάθεση.

Στη συνέχεια ο Τσελίκ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Okmeydanı και υποβλήθηκε σε έλεγχο της υγείας του.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Φερίκιοϊ και εκδόθηκε ένταλμα κράτησής του μιας ημέρας με την κατηγορία της «προπαγάνδας για λογαριασμό τρομοκρατικής οργάνωσης».

Ο Τσελίκ αναμένεται να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα σήμερα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube