Weather Icon

Προς την κυβέρνηση της Ελλάδος: Μη δίνετε Κούρδισσες στα χέρια των Τούρκων

Προς την κυβέρνηση της Ελλάδος: Μη δίνετε Κούρδισσες στα χέρια των Τούρκων

Δείτε τι παθαίνουν οι Κούρδισσες ακτιβίστριες όταν πέφτουν στα χέρια των «ανθρωποφάγων» τουρκικών αρχών. Δείτε!

Στις 29 Ιουνίου, πριν λιγοστούς μήνες δηλαδή, οι Κούρδισσες ακτιβίστριες Meral Şimşek και Dicle Muhamed, πολιτικά προσκείμενες στο Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών (HDP) περνούσαν τα σύνορα του Έβρου και εισέρχονταν στην Ελλάδα. Ο γράφων θεωρεί πως θα ήταν περιττό να αναφερθεί στους τιτάνιους αγώνες που καταβάλλουν οι ακτιβιστές του HDP κατά των αυθαιρέτων, απάνθρωπων και ρατσιστικών δράσεων του τουρκικού καθεστώτος.

Οι ηρωικές Meral Şimşek και Dicle Muhamed αναγκάστηκαν να δραπετεύσουν, στην κυριολεξία, από τους διεστραμμένους «ανθρωποφάγους», βασανιστές, βιαστές και σαδιστές οι οποίοι στελεχώνουν κατά κόρον τα σώματα ασφαλείας της «ευρωπαϊκής» Τουρκίας.

Έχοντας την ελπίδα πως πάτησαν τα χώματα της δημοκρατίας, νομίζοντας πως άφησαν πίσω τους την κόλαση και ότι εισήλθαν στις πύλες του παραδείσου όπου η λύτρωσή τους ήταν βέβαιη, παρέδωσαν εαυτούς στις ελληνικές αρχές, αιτούμενες ταυτοχρόνως πολιτικό άσυλο.

Εκεί που άρχισε να γκρεμίζεται η εικόνα τους για την φίλια Ελλάδα ήταν όταν οι ελληνικές αρχές  έστειλαν και τις δύο πίσω, παραδίδοντάς αυτές  εμμέσως πλην σαφώς στα βρώμικα χέρια των τουρκικών αρχών! Ο γράφων ντρέπεται να αναφερθεί στα γεγονότα που συνέβησαν πριν τη «ανθρωποθυσία» των τιμημένων ακτιβιστριών. «Ανθρωποθυσία» είναι όταν στέλνεις αθώους ανθρώπους για σφαγή!

Γνωρίζουμε, όμως, πώς η Τουρκία, το χαϊδεμένο παιδί του γερμανικού ναζισμού, φέρεται στους αντιφρονούντες; Δεν θα ήταν απίθανο αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγνοούν εντελώς την εν λόγω πραγματικότητα. Υπάρχει, όμως, περίπτωση να την αγνοεί ο αξιότιμος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης; Αν πούμε πως ναι, τότε πρόκειται για έναν ανεύθυνο άνθρωπο ο οποίος μόνο καταστροφή θα μπορούσε να φέρει στη χώρα με την άγνοιά του. Παρόλα αυτά, δε θα μπορούσαμε να τον κατηγορήσουμε για την διάπραξη ενός τεραστίου εγκλήματος. Δε θα μπορούσαμε να τον κατηγορήσουμε για την «ανθρωποθυσία» δύο απεγνωσμένων ικετίδων. Αν πούμε, όμως, ότι δεν αγνοεί την πραγματικότητα αυτή, τότε πρόκειται για το παράδοξο φαινόμενο όπου ένας άνθρωπος χωρίς ψυχή, κυβερνά δέκα εκατομμύρια ψυχές.

Ας μάθει, λοιπόν, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, πώς φέρεται το τουρκικό καθεστώς στους αντιφρονούντες. Θα αναφερθούμε στο πιο  πρόσφατο λυπηρό και απάνθρωπο γεγονός που κατάφερε να βγει, με δυσκολία όπως πάντα, στη δημοσιότητα. Θα γράψουμε με σεβασμό προς το θύμα και με τρόπο κόσμιο, όσο αυτό είναι εφικτό, τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίστηκαν οι δεσμοφύλακες την Garibe Gezer, Κούρδισσα ακτιβίστρια του HDP, έτσι ώστε να ταραχθεί ο αναγνώστης όσο γίνεται λιγότερο, αν και κάτι τέτοιο αδυνατούμε να το εγγυηθούμε.

Πριν λίγες ημέρες, είκοσι δύο γυναίκες βουλευτές του HDP ανακοίνωσαν πως η πολιτική κρατούμενη Garibe Gezer κρατείτο στην απομόνωση για είκοσι δύο μέρες μετά την μεταγωγή της που έλαβε χώρα στις 15 Μαρτίου, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην  Καντίρα κατόπιν κράτησής της στο Καισάρεια.

Όταν η Κούρδισσα ακτιβίστρια «τόλμησε» να παραπονεθεί για τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησής της, τότε οι «ανθρωποφάγοι» δεσμοφύλακες εισέβαλαν στο κελί της. Της κρατούσαν τα χέρια γυναίκες (δεσμοφύλακες) και το θύμα ένιωθε για πολλά λεπτά της ώρας να της διαλύουν την πλάτη οι μπότες των αντρών δεσμοφυλάκων. Μακάρι, όμως, να σταματούσε εκεί ο εφιάλτης της αγωνίστριας της δημοκρατίας. Αφού τσάκισαν το σώμα της, οι δεσμοφύλακες αποφάσισαν να της τσακίσουν και την εύθραυστη ψυχή της.

Της ξέσκισαν τα ρούχα, και την περιέφεραν σέρνοντας το καταπονημένο και ημίγυμνο σώμα της στους διαδρόμους της αντρικής πτέρυγας. Δεν θέλει πολύ φαντασία, για να καταλάβουμε τον τρόμο που ένιωσε το άτυχο θύμα.

Όμως, ο σαδισμός των «ανθρωποφάγων» ήθελε κι άλλο αίμα! Οι δεσμοφύλακες πέταξαν την τρομοκρατημένη γυναίκα σε «ειδικό κελί» που υπήρχε 24ωρη παρακολούθηση από κάμερα. Εκεί υπέστη σεξουαλική βία από τους δεσμοφύλακές της. Φαίνεται πως οι σαδιστές με τα ζωώδη ένστικτα δεν ήταν μόνο οι παρόντες στο συμβάν αλλά κι εκείνοι που παρακολουθούσαν από τις κάμερες ασφαλείας. Κανείς δεν επενέβη.

Η ψυχή της Gezer δεν το άντεξε. Τα ξεσκισμένα κομμάτια της την έσπρωξαν στην αυτοκτονία. Ευτυχώς, για τους ανθρώπους με ψυχή, η Κούρδισσα ακτιβίστρια δεν πέθανε. Παρόλα αυτά, το μαρτύριό της συνεχίστηκε στο αναρρωτήριο. Όχι μόνο δεν έλαβε την πρέπουσα ιατρική βοήθεια αλλά την έκλεισαν ξανά στην απομόνωση στο «ειδικό κελί» με την 24ωρη παρακολούθηση μέσω κάμερας. Τα γράμματα της Gezer λογοκρίνονται και αρκετά από αυτά δεν βγαίνουν έξω από τα κάγκελα της φυλακής.

Καταλάβατε κύριε Πρωθυπουργέ τί βασανιστήρια, κατά πάσα πιθανότητα, υφίστανται οι Meral Şimşek και Dicle Muhamed τις οποίες παραδώσατε στα χέρια των τουρκικών αρχών;

Γράφει: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγές:  1) http://mezopotamyaajansi29.com/en/NEWS/content/view/150482

             2)  https://infognomonpolitics.gr/2021/07/sto-stom-tou-lykou-kourdises-aktivistries-pou-dikaiountai-politiko-asylo-paradothikan-paranomos-apo-tis-ellinikes-arches-stous-tourkous-stratiotes/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube