Weather Icon

Η ελληνική καταγωγή του Ερντογάν

Η ελληνική καταγωγή του Ερντογάν

Σάββας Καλεντερίδης: Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Το ελληνικό χωριό στον Ανατολικό Πόντο και η τεράστια καταστροφή της Τουρκίας

O Σάββας Καλεντερίδης σε συνέντευξή του στον Κώστα Μαρδά στο SBC τόνισε: Η Ελλάδα παρόλα τα προβλήματα της, είναι κράτος και αν ο Ερντογάν αποτολμήσει μια επιχείρηση σε βάρος μας, χωρίς την υποστήριξη μιας μεγάλης δύναμης, η Τουρκία θα υποστεί μια τεράστια καταστροφή που τα σύνορα της δε θα είναι αυτά που ξέρουμε στο χάρτη.

Mιλώντας για την καταγωγή του Τούρκου προέδρου, ο γεωπολιτικός αναλυτής επιβεβαίωσε τα σενάρια που μιλούν για την Ελληνική καταγωγή του Ερντογάν:

Ήταν ένα παραπαίδι του Ερμπακάν. Η καταγωγή του είναι από ένα ελληνικό χωριό και αυτό δεν είναι μύθος. Είναι από την Ποταμιά του νομού Ριζέου, βορειοανατολικά της Τραπεζούντας. Η περιοχή έχει 17 οικισμούς, και όλοι έχουν ελληνικά ονόματα. Όταν εξισλαμίστηκε η περιοχή τον 17ο – 18ο αιώνα ποτέ δεν εγκαταστάθηκε μια οικογένεια ξένη, είναι όλοι Έλληνες.

Ο Ερντογάν το έχει ομολογήσει: Ρώτησα τον πατέρα μου, είπε, και μου είπε είμαστε μουσουλμάνοι, αυτό έχει σημασία. Άρα ο Ερντογάν είναι ελληνικής καταγωγής τουλάχιστον από την πλευρά του πατέρα του, το γνωρίζει αλλά δεν έχει καμία σημασία γι΄αυτόν. Σημασία έχει η θρησκευτική ταυτότητα που υποκαθιστά την εθνική ταυτότητα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, σε παλαιότερη εμφάνιση στο SBC και τον Κώστα Μαρδά.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube