Weather Icon
Γενικά θέματα 30 Νοεμβρίου 2021

Αζερμπαϊτζάν: Πτώση ελικοπτέρου με 14 στρατιωτικούς νεκρούς

Αζερμπαϊτζάν: Πτώση ελικοπτέρου με 14 στρατιωτικούς νεκρούς

Δεκατέσσερις Αζέροι στρατιωιτκοί σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια άσκησης στο Αζερμπαϊτζάν σήμερα 30 Νοεμβρίου

Ελικόπτερο του αζερικού στρατού συνετρίβη κατά τη διάρκεια της άσκησης στο Αζερμπαϊτζάν σήμερα, 30 Νομεβρίου. Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν 14 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν και τραυματίστηκαν 2 άτομα.

Σε δήλωση της Κρατικής Υπηρεσίας Συνόρων και της Γενικής Εισαγγελίας του Αζερμπαϊτζάν, αναφέρεται ότι ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Αναφέρθηκε ότι στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 14 άτομα.

Ξεκίνησε έρευνα για το θέμα

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στο σημείο βρίσκονται ήδη στελέχη της Κρατικής Υπηρεσίας Συνόρων και του Γενικού Εισαγγελέα και ότι για το περιστατικό διενεργείται κοινή έρευνα. Σύμφωνα με τις ειδήσεις που μετέδωσε το Reuters, το εκπαιδευτικό ελικόπτερο συνετρίβη στα σύνορα του Νοτίου Καυκάσου.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους ομολόγους τους και τους εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους για τους 14 νεκρούς.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube