Weather Icon

Άφησαν απλήρωτους Σύριους Τζιχαντιστές που τους έστειλε ο Ερντογάν στο Αρτσάχ και τώρα παραπονιούνται…

Άφησαν απλήρωτους Σύριους Τζιχαντιστές που τους έστειλε ο Ερντογάν στο Αρτσάχ και τώρα παραπονιούνται…

Οι Σύριοι μισθοφόροι δημοσίευσαν και πάλι βίντεο στο οποίο παραπονιούνται ότι ο Αμπού Άμσα, ο ηγέτης της ταξιαρχίας Suleiman Shah, δεν τους πληρώνει για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Αρτσάχ. Σε αυτό αναφέρθηκε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Λίντσεϊ Σνελ στο Twitter της.

“Ο Αμπού Άμσα κατέλαβε το 25% του ελαιολάδου που παράγεται σε περιοχές του Αφρίν που καταλαμβάνονται από τη φατρία του. Έκλεψε ακόμα και τους μισθούς των μισθοφόρων που έστειλε στο Αρτσάχ πέρυσι “, έγραψε η δημοσιογράφος.

“Έχουμε τραυματίες. Χάσαμε πολλούς ανθρώπους στον πόλεμο. Κατασχέθηκε ο μισθός μας. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα “, σημειώνει ένας Σύριος μισθοφόρος στο βίντεο.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο στο οποίο ο Αμπού Άμσα εξηγεί στους στρατιώτες του τη σημασία της προσευχής. «Δίνει εντολή στους μισθοφόρους του να προσευχηθούν σαν να μαλακώσουν την απαγωγή, τη δολοφονία, το βιασμό …», έγραψε η Λίντσεϊ Σνελ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube