Weather Icon
Απόψεις , Κορωνοϊός - Covid-19 2 Οκτωβρίου 2021

Σήμερα, οι επιστήμονες που πιέζουν για τον εμβολιασμό θέλουν να μετατρέψουν το παντοπωλείο σας σε εμβόλια mRNA

Σήμερα, οι επιστήμονες που πιέζουν για τον εμβολιασμό θέλουν να μετατρέψουν το παντοπωλείο σας σε εμβόλια mRNA

του Λανς Τζόνσον

Η παγκόσμια ατζέντα για τον εμβολιασμό κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στο δρόμο να καταλήξει κατευθείαν στο πιάτο σας. Ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνιας στο Riverside μελετά τρόπους για να μετατρέψουν τα μανάβικα μας σε εμβόλια mRNA. Προκειμένου να καταπολεμηθεί ο «δισταγμός για τον εμβολιασμό» του πληθυσμού, αυτοί οι επιστήμονες θέλουν να διανείμουν τις πρωτεΐνες ακίδες [πρωτεΐνες Spike] του κορωνοϊού σε όλα τα τρόφιμα. Αυτό το πείραμα θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο παράδειγμα εμβολιασμού που θα έδινε στην Big Pharma τον πλήρη έλεγχο στη αγορά των τροφίμων καθώς προσπαθούν να τροποποιήσουν γενετικά τα τρόφιμα για να πλημμυρίσουν τον πληθυσμό με περισσότερες πρωτεΐνες ακίδες πήξης του αίματος.

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που ο επενδυτής σε ΓΤΟ και εμβολία, Μπιλ Γκέιτς, αγοράζει αγροτικές εκτάσεις παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες; Μήπως Θα γίνουν όλα τα τρέχοντα εμβόλια και εκατοντάδες μελλοντικά πειράματα εμβολίων μέσω του εφοδιασμού των τροφίμων;
.
Η γενετική τροποποίηση του εφοδιασμού των τροφίμων μπορεί σύντομα να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.
.
Το μέλλον του βιολογικού πολέμου και των πειραματισμών στον άνθρωπο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μέσω του εφοδιασμού των τροφίμων και θα προβληθεί ως ακίνδυνο. Αλλάζοντας το κυτταρόπλασμα των βρώσιμων φυτών, οι επιστήμονες ελπίζουν να εισάγουν στο φαγητό μας τοξίνες από την εξωγενή πρωτεΐνη Spike. Αυτοί οι επιστήμονες, που επιδιώκουν να προωθήσουν τα εμβόλια, πραγματοποιούν ήδη πειράματα σε φυτά μαρουλιού και σπανακιού για να αναπτύξουν ένα νέο είδος πράσινων φυλλωδών λαχανικών που μπορούν να εμβολιάσουν τους ανθρώπους πιο συχνά και με λιγότερο επεμβατικό τρόπο. Αυτές οι νέες ποικιλίες λαχανικών μπορούν επίσης να καλλιεργηθούν στο σπίτι. Οι επιστήμονες εργάζονται για τον τρόπο ποσοτικοποίησης της ακριβούς δοσολογίας των πρωτεϊνών ακίδων σε ένα φυτό ενώ αποδεικνύουν ταυτόχρονα ότι το φυτό μπορεί να αναπαράγει αρκετό mRNA για να ξεπεράσει την τρέχουσα παραγωγή εμβολίων.
.
 «Ιδανικά, ένα μόνο φυτό θα παρήγαγε αρκετό mRNA για να εμβολιάσει ένα μόνο άτομο», δήλωσε ο Juan Pablo Giraldo, κύριος ερευνητής και αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Βοτανικής και Φυτικών Επιστημών στο UCR. «Δοκιμάζουμε αυτήν την προσέγγιση σε σπανάκια και μαρούλια και έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους να το καλλιεργούν άνθρωποι στους κήπους τους», πρόσθεσε.  «Οι αγρότες θα μπορούσαν επίσης να καλλιεργήσουν ολόκληρα χωράφια». 
.
Ο Giraldo εργάζεται για να αποδείξει ότι τα εμβόλια που περιέχουν mRNA DNA μπορούν να ενσωματωθούν επιτυχώς στα φυτικά κύτταρα. Για να γίνει αυτό, οι ερευνητές σκοπεύουν να τροποποιήσουν τον χλωροπλάστη του φυτικού κυττάρου. Ο χλωροπλάστης απορροφά ενέργεια από τον ήλιο και τη μετατρέπει σε ζάχαρη και άλλα μόρια που χρειάζεται το φυτό για να αναπτυχθεί. Οι επιστήμονες θέλουν να παρέμβουν σε αυτή τη φυσική διαδικασία και να δώσουν εντολή στο κυτταρόπλασμα να δημιουργήσει πρωτεΐνες ακίδες και άλλα ξένα μόρια που μπορούν να εισαχθούν υπό μορφή αντιγόνων στον άνθρωπο.
.
Ο Giraldo και η ομάδα του έχουν ήδη αποδείξει ότι ο χλωροπλάστης είναι σε θέση να εκφράσει ξένα γονίδια που δεν αποτελούν μέρος του φυσικού σχεδιασμού του φυτού. Αυτή η γενετική τροποποίηση έγινε περικλείοντας ξένο γενετικό υλικό σε ένα προστατευτικό περίβλημα και στη συνέχεια εισάγοντάς το στα κύτταρα του φυτού. Ο στόχος είναι να εισαχθούν αυτοί οι ΓΤΟ στους ανθρώπους, έτσι ώστε το ανοσοποιητικό τους σύστημα να μπορεί να προγραμματιστεί για την καταπολέμηση αντιγόνων και ιικών αλληλουχιών που έχουν προεπιλέξει και σχεδιάσει οι επιστήμονες.
.
Μας έρχεται ένα νέο παράδειγμα εμβολίου με βάση τα τρόφιμα;
.
Στο UC San Diego , η Nicole Steinmetz έχει ήδη αναπτύξει νανοτεχνολογίες που μπορούν να παρέχουν γενετικό υλικό στο χλωροπλάστη των φυτών. Η Steinmetz μαστορεύει νανοσωματίδια φυτικών ιών και τα ξαναχρησιμοποιεί για να μεταφέρει ξένα γονίδια στα φυτικά κύτταρα.
.
Δεν είναι το μόνο πείραμα βρώσιμου εμβολίου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα εργάζονται πάνω σε ένα βρώσιμο εμβόλιο για τον κορωνοϊό για περισσότερο από ένα χρόνο.
.
Το Νοσοκομείο της Οτάβα δοκιμάζει ήδη το πρώτο πρωτότυπο. Αυτό το βρώσιμο εμβόλιο εκφράζει ιικά αντιγόνα μέσα σε φυτά μαρουλιού και σπανακιού. Στόχος τους είναι να παραδώσουν πρωτεΐνες ακίδες στο ανθρώπινο σώμα χωρίς να αλλάξουν την πρωτεϊνική σύνθεση των ανθρώπινων κυττάρων. Η τρέχουσα τροφοδοσία εμβολίων πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Εάν αυτή η ερευνητική προσπάθεια μπορεί να αποδείξει την παροχή πρωτεϊνών ακίδων σε όλη τον εφοδιασμό τροφίμων, η τρέχουσα διανομή εμβολίων θα μπορούσε να καταργηθεί σταδιακά υπέρ ενός νέου προτύπου διαιτητικού εμβολιασμού. Αυτό το πείραμα θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα την διανομή των τροφίμων, μετατρέποντας υγιεινά, θεραπευτικά τρόφιμα σε θέατρα βιολογικού πολέμου που οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εκμεταλλευτούν το ανθρώπινο γένος.
.
Λανς Τζόνσον
.
Οι πηγές :
CTVNews.ca
NaturalNews.com
News.ecr.edu

*

Η επιλεγμένη εικόνα προέρχεται από το Natural News 
.
Σύνδεσμος προς το αρχικό άρθρο:
Now Vaccine-pushing Scientists Want to Turn Your Groceries into mRNA Vaccines, 24 Σεπτεμβρίου 2021.
Μετάφραση από τη Maya για το Mondialisation.ca 
.
mondialisation.ca/
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube