Weather Icon
Τουρκία 14 Οκτωβρίου 2021

Ο Σεντάτ Πεκέρ «ξαναχτυπά»! Προειδοποιεί για πολιτικές δολοφονίες

Ο Σεντάτ Πεκέρ «ξαναχτυπά»! Προειδοποιεί για πολιτικές δολοφονίες

Τουρκία: Ξαναχτύπησε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, με αφορμή τη συζήτηση για τις πολιτικές δολοφονίες στη χώρα

Στην Τουρκία, ο αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος Σεντάτ Πέκερ δήλωσε ότι μπορεί να συμβούν πολιτικές δολοφονίες στη χώρα, προειδοποιώντας μάλιστα για μια λίστα που περιλαμβάνει τον ίδιο και μέλη των μέσων ενημέρωσης.

«Ακούγεται για μια λίστα δολοφονιών στην οποία έχω συμπεριληφθεί. Ορισμένοι δημοσιογράφοι της αντιπολίτευσης είναι στη λίστα, επειδή αναφέρουν τις δηλώσεις μου. Γιατί οι άνδρες που κρατούν όπλο θέλουν να σκοτώσουν αυτούς που κρατούν ένα μολύβι; Εξάλλου, εγώ είμαι αυτός που κάνει αυτές τις δηλώσεις, όχι οι δημοσιογράφοι», έγραψε ο Πέκερ σε ένα tweet την Τρίτη.

Ο Ρεΐς Σεντάτ Πεκέρ είναι Τούρκος μαφιόζος και πληροφοριοδότης που έχει κάνει διάφορους ισχυρισμούς για Τούρκους πολιτικούς και πολλές κυβερνητικές εμπλοκές σε παράνομες δραστηριότητες μέσω του δικού του καναλιού στο YouTube. Έχει περιγράψει τον εαυτό του ως Παντουρκιστή και Τουρανιστή.

Οι κατηγορίες του Σεντάτ Πεκέρ, ενός προσώπου του οργανωμένου εγκλήματος που διαφεύγει και δηλώνει ότι ανήκει στο στρατόπεδο των εθνικιστών, έχουν προκαλέσει ένα τσουνάμι στην πολιτική σκηνή στην Τουρκία, που κατακλύζει την κυβέρνηση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πλήττει τον υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησής του Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Διαφθορά, πολιτικές δολοφονίες, λαθρεμπόριο ναρκωτικών και βιασμός, οι κατηγορίες που εξαπολύει ο Πεκέρ έχουν στόχο τον στενό κύκλο του Ερντογάν, στον οποίο περιλαμβάνονται ένας πρώην πρωθυπουργός, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και μέλη των οικογενειών τους.

Η φήμη του αρχιμαφιόζου, γνωστού προηγουμένως ότι βρισκόταν κοντά στην εξουσία και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου, εξηγεί τη μεγάλη θεαματικότητα που έχουν τα βίντεό του, το πιο πρόσφατο από τα οποία συγκέντρωσε περισσότερες από 14 εκατομμύρια θεάσεις.

Ο Πεκέρ έχει καταδικαστεί επανειλημμένως σε υποθέσεις αισχροκέρδειας και σε σχέση με το οργανωμένο έγκλημα. Εγκατέλειψε την Τουρκία πέρυσι για να γλιτώσει από νέες διώξεις και δηλώνει σήμερα ότι ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube