REAL TIME |

Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Αγροτική ζωή, πολιτική, νεολαία, κεφάλαιο Οτζαλάν και γεωπολιτικές εξελίξεις

Σάββας Καλεντερίδης: Αγροτική ζωή, πολιτική, νεολαία, κεφάλαιο Οτζαλάν και γεωπολιτικές εξελίξεις

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτοβιογραφική συνέντευξη παραχώρησε ο αξιωματικός ε.α.των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος ανέλυσε τις διεθνείς εξελίξεις.

Η αγροτική ζωή, η συγκομιδή ελιών, το δέσιμο με τη Βέργη Σερρών, η οικογενειακή ζωή και το όνειρό του για τον γιο του, Σταύρο και τους νέους Έλληνες.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Οτζαλάν» και την παραίτησή του από τον Στρατό. Αυτοί που παρέδωσαν τον Κούρδο ηγέτη συμπεριφέρθηκαν με μίσος απέναντι σε όσους έμειναν αμόλυντοι.

Η Τουρκία, ο Ερντογάν, οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν, το μεταναστευτικό και η οχύρωση στον Έβρο. Η στάση του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα και το πολιτικό παρασκήνιο.

Οι διπλωματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ, πως θα εξυπηρετηθούν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και η διπλωματία με Ρωσία-Κίνα, χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες με τη Δύση.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή “On the Rocks” με τη Δώρα Αποστόλου στο ΑΡΤ.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube