Weather Icon
Τουρκία 28 Σεπτεμβρίου 2021

Περίεργες κινήσεις Τούρκων στο Καστελόριζο! Βίντεο ντοκουμέντο από «φυγά»

Περίεργες κινήσεις Τούρκων στο Καστελόριζο! Βίντεο ντοκουμέντο από «φυγά»

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν περίεργες κινήσεις στο ακριτικό νησί και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, εντοπίστηκαν από τις αρχές στο Καστελόριζο δύο Τούρκοι που κολυμπούσαν στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άτομα εντοπίστηκαν να κολυμπούν στο Καστελόριζο πριν από το πρώτο φως της ημέρας. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια και έφτασαν κολυμπώντας στο νησί.

Οι Αρχές κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κινητά τηλέφωνα των δύο Τούρκων. Ο ένας κρατείται στη Ρόδο και ο άλλος στο Καστελόριζο. Το Open αποκαλύπτει το βίντεο που τράβηξε ένας από τους δύο μόλις πάτησε στο Καστελόριζο, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει το στίγμα με το ακριβές σημείο, κάτι με το οποίο ασχολούνται οι Αρχές για να ανακαλύψουν για ποιον λόγο υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες.

Στο νησί έχει μεταβεί η κρατική ασφάλεια που θα ασχοληθεί με τους δύο Τούρκους. Σημειώνεται ότι οι δύο Τούρκοι κολυμπούσαν με βατραχοπέδιλα και μάσκα, ενώ είχαν μαζί τους σε μια τσάντα μια αλλαξιά ρούχα, μια πυξίδα και δύο μαχαίρια.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube