Weather Icon
Ιστορία , Ρωσία 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα επισκέφθηκε τον βετεράνο Κωνσταντίνο Κανάκη

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα επισκέφθηκε τον βετεράνο Κωνσταντίνο Κανάκη

Ρωσία: Τον ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Κωνσταντίνο Κανάκη επισκέφτηκε ο Ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα .

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα στρατηγός Α.Πριχόντκο επισκέφθηκε τον βετεράνο του Μεγάλου Πατριωτικού πολέμου (σ.σ. Έτσι αποκαλούν οι Ρώσοι τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο), υπερασπιστή της Σεβαστούπολης, ελληνικής καταγωγής Κωνσταντίνο Κανάκη με αφορμή τα 98α γενέθλιά του!

Πολέμησε με θάρρος τους φασίστες στην Κριμαία και διακρίθηκε, ανέφερε σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα, η οποία ευχήθηκε «Γερή υγεία και δύναμη!», στον Κανάκη και τον ευχαρίστησε για τη Νίκη και την ελευθερία!

Στον Κωνσταντίνο Κανάκη είχε απονεμηθεί τον Νοέμβριο του 2020 από τον Ρώσο Πρέσβη, Αντρέι Μάσλοφ, το μετάλλιο «για την υπεράσπιση της Σεβαστούπολης», με το οποίο βραβεύτηκε το Δεκέμβριο του 1942 σύμφωνα με το Διάταγμα του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΣΣΔ.

Ο Κανάκης στρατολογήθηκε στο σοβιετικό στρατό το 1941 σε ηλικία 18 ετών. Μέχρι το Μάρτιο του 1942 συμμετείχε στην υπεράσπιση της πόλης της Σεβαστούπολης ως μέλος του 136ου συντάγματος πεζικού».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube