Weather Icon

Ένταση στο κοινοβούλιο της Αρμενίας! Βουλευτής αποκάλεσε τον Πασινιάν… συνθηκολογημένο – Επενέβη η ασφάλεια στη συνεδρίαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση στο κοινοβούλιο της Αρμενίας! Βουλευτής αποκάλεσε τον Πασινιάν… συνθηκολογημένο – Επενέβη η ασφάλεια στη συνεδρίαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κοινοβουλίου της Αρμενίας στο Ερεβάν.

Μάλιστα επενέβη η ασφάλεια της εθνοσυνέλευσης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
 
Η κατάσταση πυροδοτήθηκε όταν η αντιπολιτευόμενη βουλευτής, Άννα Μακαρτσιάν αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, (ας το πούμε κομψά ως) «συνθηκολογημένο», ένας χαρακτηρισμός που παραπέμπει στη συνθηκολόγηση της χώρας μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν στον δεύτερο πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
 
Ο χαρακτηρισμός οδήγησε τον αντιπρόεδρο της εθνοσυνέλευσης, Αλέν Σιμονιάν να ζητήσει από τη βουλευτή να κλείσει το μικρόφωνό της, εκείνη την ώρα όμως έτσι και αλλιώς είχε τελειώσει την ομιλία της. Η Μακαρτσιάν αποχώρησε από την αίθουσα και μετά από λίγο προκλήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα να επεμβεί η ασφάλεια του κοινοβουλίου.
 
Δείτε το βίντεο:
 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube