Weather Icon

“Προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη και πάλι δεν μπορούν να διαλύσουν το HDP”

“Προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη και πάλι δεν μπορούν να διαλύσουν το HDP”

Ο συμπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών, Μιτχάτ Σαντζάρ, μίλησε στο Αϊδίνιο: «Καμία κυβέρνηση που δεν έχει το θάρρος να λύσει το κουρδικό πρόβλημα με δημοκρατικά μέσα δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία στην Τουρκία».

Ο συμπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Μιτχάτ Σαντζάρ, τόνισε σε ομιλία του ότι μια δημοκρατική λύση στο κουρδικό πρόβλημα είναι το κλειδί για οποιαδήποτε μετάβαση σε μια δημοκρατική δημοκρατία και εξέφρασε την έντονη εμπιστοσύνη του στην υποστήριξη της κοινωνίας προς το HDP, που τώρα αντιμετωπίζει νομικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούν τη διάλυσή του.

«Δεν μπορούν να συναγωνιστούν πολιτικά μαζί μας. Δεν μπορούν να μας υποτάξουν με τα δικαστήρια, τις δίκες και τις επιθέσεις τους, οπότε τώρα έχουν εκδώσει εντολές για δικαστικές διαδικασίες με σκοπό τη διάλυση του κόμματος», είπε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube