Weather Icon

Όταν η γελοιότητα ξεπερνάει τα όρια – Ο Φουάτ Οκτάι δήλωσε πως εισβολείς στην Κύπρο είναι η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι

Όταν η γελοιότητα ξεπερνάει τα όρια – Ο Φουάτ Οκτάι δήλωσε πως εισβολείς στην Κύπρο είναι η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι

Πήγε βόλτα στα κατεχόμενα και άλλαξε την ιστορία της Κύπρου! Ο λόγος για τον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι που βρίσκεται στα κατεχόμενα και είχε συνάντηση με τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ.

Από εκεί λοιπόν, είπε την εξής σοφία: Οι Τούρκοι της Κύπρου έχουν ιστορία αιώνων στο νησί και είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του και πως οι «εισβολείς», η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι, προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα «αλλά δεν θα το πετύχουν»!

Μετά από αυτό αναρωτιέται κανείς εάν οι Τούρκοι διδάσκονται ιστορία και εάν ναι, ποιος τη γράφει. Ο ανεκδιήγητος Φουάτ Οκτάι δεν παρέλειψε να πει ότι η επίσκεψή του στα κατεχόμενα είναι κάτι σαν προπομπός της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στις 20 Ιουλίου «ημέρα απελευθέρωσης των Τουρκοκυπρίων».

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε ότι η ίδια πλεύση των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας στο θέμα των δύο κρατών στην Κύπρο είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube