Weather Icon

Ευρωπαϊκό ζήτημα η απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο

Ευρωπαϊκό ζήτημα η απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο

Σάββας Καλεντερίδης: Σχολιασμός της τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα. Οι ΗΠΑ μετακινούν δυνάμεις στην Ιορδανία. Θα καταστεί η εναλλακτική του Ιντζιρλίκ για τους Αμερικανούς. Η Ελλάδα δέχεται επίσης αμερικανικές δυνάμεις. Στην περιοχή επιχειρείται αναδιάταξη. Λάθη στρατηγικής στο κυπριακό. Η Γερμανία επηρεάζει τους πάντες. Όταν πήραμε τα υποβρύχια από τη Γερμανία έπρεπε να βάλουμε ρήτρα. Πού είναι το δικαίωμα της αρνησικυρίας; Το σχέδιο της Τουρκίας στον Έβρο και η αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου της Ευρώπης. Τα ελληνοτουρκικά προβλήματα είναι από μόνα τους ευρωτουρκικά. Ευρωπαϊκό ζήτημα η απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο. Μιλάμε για απελευθέρωση του νησιού ΚΑΙ των τουρκοκυπρίων. Σκάνδαλο παγκοσμίων διαστάσεων. Η Μεγαλόνησος πρέπει να γίνει ένα κράτος όπως η Μάλτα, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα. Έχει εισχωρήσει μέσα μας το πνεύμα της ηττοπάθειας.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” στο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL με τον Γιώργο Σιαδήμα & Βασίλη Σκουρή στισ 27 Ιουλίου 2021.

Συντονιστείτε απόψε, στις 23:15, στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube