Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 16 Ιουνίου 2021

Uğursuz! Κακοτυχία έφερε στην Τουρκία ο Ερντογάν – Χαστούκι από Ουαλία στο Euro

Uğursuz! Κακοτυχία έφερε στην Τουρκία ο Ερντογάν – Χαστούκι από Ουαλία στο Euro

Ο Τούρκος πρόεδρος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση στο Μπακού, αλλά δεν έφερε γούρι στην Τουρκία, η οποία γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, με 2-0 από την Ουαλία.

Η Ουαλία έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση από τον πρώτο όμιλο, καθώς επικράτησε με 2-0 της Τουρκίας στο Μπακού και έφτασε τους 4 βαθμούς!

Ο Ράμσεϊ πέτυχε το 1-0 για την Ουαλία στο 42′ μετά από καταπληκτική ασίστ του Μπέιλ, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι στο 61′. Ο Ρόμπερτς “σφράγισε” τη σπουδαία νίκη της Ουαλίας κάνοντας το 2-0 στο 95′ μετά από μια ακόμα ασίστ του κορυφαίου παίκτη του αγώνα, Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ουαλία ενάβηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 4 βαθμούς και πίσω της βρίσκεται η Ιταλία, που έχει 3 και παίζει στις 22:00 με την Ελβετία στη Ρώμη. Οι Ελβετοί μετρούν έναν πόντο και η Τουρκία έμεινε χωρίς βαθμό. Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές ελπίζει ουσιαστικά μόνο στην πρόκριση μέσω της 3ης θέσης (σ.σ προκρίνονται οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων).

Ο πρώτος όμιλος ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Ιουνίου, με τις αναμετρήσεις Ελβετία – Τουρκία στο Μπακού και Ιταλία – Ουαλία στη Ρώμη.

Διαβάστε το match report και δείτε βίντεο στο Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube