Weather Icon

Τουρκικά ΜΜΕ: 6000 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν σκοτώθηκαν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Τουρκικά ΜΜΕ: 6000 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν σκοτώθηκαν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Αζερμπαϊτζάν: Δώρα στα παιδιά των Αζέρων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον δεύτερο πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, το 2020, έστειλε το τουρκικό κράτος.

Όπως μετέδωσε ρεπορτάζ του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού, TRT, «οικογένειες 6000 Αζέρων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο των 44 ημερών θα παραλάβουν δώρα».

Η αναφορά του τουρκικού καναλιού έρχεται σε σύγκρουση με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Αμύνης του Αζερμπαϊτζάν, η οποία μιλούσε για 2900 νεκρούς στρατιώτες από την αζερική πλευρά στην τελευταία σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Παρατηρητικοί τηλεθεατές, όπως υποστηρίζει ο αρμενικός Τύπος, είδαν, ότι λίγο αργότερα, το κείμενο στο σούπερ του βίντεο, υπέστη επεξεργασία και η φράση άλλαξε.

Υπενθυμίζεται, ότι στον δεύτερο πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, το Αζερμπαϊτζάν είχε την στρατιωτική στήριξη της Τουρκίας απέναντι στους Αρμενίους.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube