Weather Icon

Εξοπλισμό οδοποιίας μετέφεραν οι Αζέροι εντός της Αρμενίας! Ενώνουν τις θέσεις τους στο Κεγαρκουνίκ

Εξοπλισμό οδοποιίας μετέφεραν οι Αζέροι εντός της Αρμενίας! Ενώνουν τις θέσεις τους στο Κεγαρκουνίκ

Αρμενία: Μηχανήματα και ειδικό εξοπλισμό για οδοποίηση προκειμένου να ενώσουν τις θέσεις τους στην αρμενική επικράτεια στην περιοχή Κεγαρκουνίκ μετέφεραν οι Αζέροι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της κοινότητας του Βερίν Σόρζα, Αρτιόμ Γερανοσιάν, όπως μεταδίδουν αρμενικά ΜΜΕ.

Ο Γερανοσιάν είπε, ότι οι αζερικές θέσεις βρίσκονται κοντά στα βοσκοτόπια των παραμεθώριων χωριών, κάτι που σημαίνει, ότι οι αγρότες δεν μπορούν να βοσκήσουν τα ζώα τους αλλά πρέπει να τα μετακινήσουν σε άλλο χωριό.

Οι δηλώσεις του Γερανοσιάν έρχονται σε συνέχεια των τοποθετήσεων του συνήγορου υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Αρμενία, Αρμάν Τατογιάν, ο οποίος αποκάλυψε, ότι οι Αζέροι στρατιώτες που έχουν παραβιάσει την εθνική κυριαρχία της Αρμενίας εισβάλλοντας εντός της αρμενικής επικράτειας, εμπόδισαν τους χωρικούς, τους εκφόβισαν και τους έψαξαν τα αγροτικά οχήματα.

Ο Γερανοσιάν υποστήριξε, ότι οι θέσεις των αζέρικων δυνάμεων εντός της Αρμενίας βρίσκονται πολύ κοντά η μία με την άλλη.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube