Weather Icon

Επιχείρηση Κεραυνός στην Αρμενία! Αναπτύσσονται ειδικές δυνάμεις του ΟΣΣΑ – Ρίχνονται στη μάχη τεθωρακισμένα, drones και εκπαιδευμένοι σκύλοι

Επιχείρηση Κεραυνός στην Αρμενία! Αναπτύσσονται ειδικές δυνάμεις του ΟΣΣΑ –  Ρίχνονται στη μάχη τεθωρακισμένα, drones και εκπαιδευμένοι σκύλοι

Αρμενία: Ασκήσεις για τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας θα φιλοξενήσει η Αρμενία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΣΣΑ, Βλαντιμίρ Ζαϊνεντίνοφ, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021.

Η άσκηση φέρει την ονομασία Γκρομ (гром) που στα ρωσικά σημαίνει Κεραυνός. Ο Ζαϊνεντίνοφ αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις για την οργάνωση της ειδικής άσκησης έλαβαν χώρα το προηγούμενο τριήμερο (1-3 Ιουνίου), στην Αρμενία.

Στις διαπραγματεύσεις συμμετείχαν εκπρόσωποι της αρμενικής αστυνομίας και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, στελέχη των Υπουργείων Εσωτερικών της Λευκορωσίας, του Τατζικιστάν και της Ρωσίας, η Δίωξη Ναρκωτικών υπό τον πρόεδρο του Τατζικιστάν και ο γραμματέας του ΟΣΣΑ.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην αρμενική επικράτεια και περιλαμβάνει δύο στάδια κατά το οποία οι ειδικές δυνάμεις του ΟΣΣΑ θα χρησιμοποιήσουν τεθωρακισμένα οχήματα, οχήματα ειδικών επιχειρήσεων, αέρια μέσα και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, αλλά και εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube