Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 16 Ιουνίου 2021

Χαμός στο κοινοβούλιο της Λιβύης για την παρουσία τουρκικών δυνάμεων! “Όποιος είναι Τούρκος να σηκωθεί”

Χαμός στο κοινοβούλιο της Λιβύης για την παρουσία τουρκικών δυνάμεων! “Όποιος είναι Τούρκος να σηκωθεί”

Άνω κάτω έγινε την Τρίτη 15 Ιουνίου η βουλή της Λιβύης στο Τομπρούκ στη συζήτηση για τον σχεδιασμό του προϋπολογισμού του 2021 και τις θέσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Προκλήθηκε λογομαχία μεταξύ δύο βουλευτών, οι οποίοι είχαν αντίθετη άποψη στο θέμα της παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στη χώρα.

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και μετατράπηκε σε άγριο καυγά, όπου ακούστηκαν απίστευτα πράγματα και έτσι ο πρόεδρος της, Aguila Saleh, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση και να τη μεταφέρει για την Τετάρτη 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Libya Herald, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα πνεύματα οξύνθηκαν και έφτασαν να πιαστούν στα χέρια.

Η συνεδρίαση μεταδιδόταν σε ζωντανή μετάδοση από τη λιβυκή τηλεόραση. Η κάμερα δεν έπιασε τον καβγά ανάμεσά τους, ωστόσο κατέγραψε τους υπόλοιπους βουλευτές που έσπευσαν να τους χωρίσουν με τον πρόεδρο της Βουλής να διατάζει τη διακοπή της μετάδοσης.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, ακούστηκε ο ένας εκ των δύο βουλευτών να φωνάζει, «όποιος είναι Τούρκος στη Βουλή να σηκωθεί επάνω».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube