Weather Icon

O πυγμάχος και νικητής σε reality επιβίωσης Τάσος Μπερδέσης ο άνδρας που εκτελέστηκε στη Βάρη

O πυγμάχος και νικητής σε reality επιβίωσης Τάσος Μπερδέσης ο άνδρας που εκτελέστηκε στη Βάρη

Θύμα άγριας εκτέλεσης έξω από τον γυμναστικό σύλλογο «Αίολος» στην Βάρη, έπεσε ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης. Οι δράστες τον περίμεναν μέσα σε πολυτελές τζιπ και όταν τον εντόπισαν, τον προσέγγισαν και τον εκτέλεσαν.

Ο Μπερδέσης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές συμμετοχή του σε κύκλωμα ανθρώπων της νύχτας, ενώ λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση «νονών» της νύχτας ο Μπερδέσης είχε διαφύγει στην Βουλγαρία όπου και διέμενε για ενάμιση χρόνο, κάτι που του στέρησε και την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, εξέτισε λίγους μήνες φυλακή για να αθωωθεί τελικά στο δικαστήριο. Στην συνέχεια προσπάθησε να επανέλθει στα αθλητικά πράγματα.

Ο Μπερδέσης υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού και όταν γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά ξεσηκώθηκαν με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η ένταξή του στον σύλλογο. To 2017 είχε λάβει συμμετοχή στο reality επιβίωσης, survival secret κερδίζοντας μάλιστα και το έπαθλο. Στο παρελθόν ο Μπερδέσης είχε πει πως λόγω της εμπλοκής των δυσκολιών που πέρασε είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά δεν ήταν όπως είπε, «αρκετά δυνατός για να το κάνει».

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube