Weather Icon

Ανήκουστο! ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΕΡΦΑ, ψευτομουφτής & Τουρκία αγκαλιά κατά του Ισραήλ…

Ανήκουστο! ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΕΡΦΑ, ψευτομουφτής & Τουρκία αγκαλιά κατά του Ισραήλ…

Κόμμα εξουσίας σε εκδήλωση στην Ξάνθη με Αλλάχου έκπμερ και τουρκικά πανό

Όπως στην Τουρκία έγιναν σε πολλές πόλεις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ, έτσι έγινε και στην Ξάνθη. Στην κατεύθυνση της πολιτικής της Τουρκίας έγινε πορεία στις 22/5 στην Ξάνθη.

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των μετεχόντων ήταν τουρκόψυχοι. Στις 20/5 έβγαλε τη σχετική ανακοίνωση ο ψευδομουφτής Μέτε. Στις 21/5 (την επόμενη δηλαδή) δημοσίευσε παρόμοια ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Στην πορεία ακούστηκαν και ισλαμιστικά συνθήματα. Δηλαδή η τουρκική βούληση αποφασίζει κάτι για την Θράκη και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης το υποστηρίζει.

Εκ των υστέρων μάλιστα στην ιστοσελίδα του Μέτε, αναφέρεται ότι η πορεία έγινε “υπό την ηγεσία του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ”.

Ο βουλευτής εκεί βέβαια φέρνει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην Ελλάδα για το κόμμα… Οπότε μην περιμένετε και πολλές αντιδράσεις από τα κεντρικά…

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube