Weather Icon
Ευρωπαϊκή Ένωση , Τουρκία 7 Απριλίου 2021

Όταν η Ούρσουλα έχασε τον… μπούσουλα βλέποντας το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας – Έτσι αντιμετωπίζει την Ευρώπη o Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η Ούρσουλα έχασε τον… μπούσουλα βλέποντας το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας – Έτσι αντιμετωπίζει την Ευρώπη o Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως αντιμετωπίζει την Ευρώπη ο Ερντογάν; Η απάντηση βρίσκεται σε βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα και καταγράφει μια από τις αμήχανες στιγμές της χτεσινής επίσκεψης του Σάρλ Μισέλ και της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν στην Τουρκία.

Οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. έθεσαν στον Ερντογάν μια σειρά ζητημάτων, ακόμα και για την αποχώρηση της Τουρκίας από την «σύμβαση της Κωνσταντινούπολης» κατά της βίας των γυναικών.

Αλλά ο Τούρκος πρόεδρος φρόντισε με την σημειολογία της φιλοξενίας του, να δείξει στους απεσταλμένους της Ευρώπης πόσο υπολογίζει πραγματικά τις εκκλήσεις της…

Ο Ερντογάν τοποθέτησε δίπλα του σε θρόνο τον Σαρλ Μισέλ και την γυναίκα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν παραδίπλα σε έναν καναπέ…

 

ΠΗΓΗ: ardini-rixi.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube