Weather Icon
Εξωτερική Πολιτική 11 Μαρτίου 2021

Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια σε Γενεύη και Βενετία σήμερα Πέμπτη

Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια σε Γενεύη και Βενετία σήμερα Πέμπτη

Δυναμώνει τις κινήσεις της στη διπλωματική σκακιέρα η Αθήνα, με τον Νίκο Δένδια να μεταβαίνει σε Γενεύη και Βενετία την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το ελληνικό ΥΠΕΞ, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας στη Γενεύη θα συναντηθεί με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη κ. Γιαν Κούμπις.

Εν συνεχεία, θα ταξιδέψει στη Βενετία όπου θα επισκεφθεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών της πόλης, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιταλίας και Έξαρχο Νοτίου Ευρώπης, κ. Πολύκαρπο.

Σήμερα, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας συναντήθηκε στο υπ. Εξωτερικών με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Τwitter ο Έλληνας ΥΠΕΞ, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η επικείμενη Άτυπη Πενταμερή Διάσκεψη για το Κυπριακό που θα λάβει χώρα στη Γενεύη στις 27 με 29 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube