Weather Icon
Τουρκία 25 Μαρτίου 2021

Ενοχλήθηκε η σύζυγος του Ερντογάν! Αντίδραση που κατέγραψαν κάμερες (BINTEO)

Ενοχλήθηκε η σύζυγος του Ερντογάν! Αντίδραση που κατέγραψαν κάμερες (BINTEO)

Tην ενόχληση της Εμινέ Ερντογάν, συζύγου του Τούρκου Προέδρου, προκάλεσε η ολιγωρία των σωματοφυλάκων που κατέγραψαν οι κάμερες στην Τουρκία.

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια του πρόσφατου συνεδρίου του AKP – όπου ο άνδρας της προανήγγειλε νέο Σύνταγμα στους Τούρκους – με την Εμινέ να μην κρύβει την ενόχλησή της επειδή αγνοήθηκαν παντελώς οι κανόνες του της κοινωνικής αποστασιοποίησης την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν ψήφιζε στο κατάμεστο – μεσούσης της πανδημίας – στάδιο στην Άγκυρα για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος.

Εμφανώς οργισμένη, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, η πρώτη κυρία της Τουρκίας παρενέβη, τινάζοντας την πλάτη του Ερντογάν, βάζοντας το χέρι της μπροστά του για να τον προστατέψει από εκείνους που τον πλησίαζαν σε απόσταση αναπνοής και καλώντας τους σωματοφύλακές του να επιληφθούν της κατάστασης, όπως μετέδωσε η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube