Weather Icon

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – ” Το Αρτσάχ Μετά Τον Πόλεμο”

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – ” Το Αρτσάχ Μετά Τον Πόλεμο”

Ντοκιμαντέρ της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδας, που αναφέρεται στα εγκλήματα πολέμου από το Αζερμπαϊτζάν και τον κίνδυνο του Παντουρκισμού

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφονται τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από το Αζερμπαϊτζάν, καθώς και το εν εξελίξει σχέδιο του Παντουρκισμού που μεθοδικά εκτελείται από την Τουρκία, στην ευρύτερη γεωγραφική «γειτονιά» μας (Αρτσάχ, Αρμενία, Αιγαίο, Θράκη, Συρία, Βόρεια Αφρική και σε άλλες περιοχές).

Είναι καιρός για αφύπνιση και την ευαισθητοποίηση απ’ όλα τα δημοκρατικά, καθώς και αυτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, να αναλάβουν δράση σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Με την σύμπραξη και την συνεργασία όλων μας, θα αποτραπούν οι αναχρονιστικές και επεκτατικές αντιλήψεις των χωρών αυτών, και θα συμμορφωθούν με τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου, για την ειρηνική συμβίωση των λαών.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube