Weather Icon
Λαθρομετανάστευση 2 Φεβρουαρίου 2021

Σε λιγότερο από 24 ώρες υπογράφεται συμφωνία κατασκευής κέντρου μόνιμης κράτησης λαθρομεταναστών στην Λέσβο

Σε λιγότερο από 24 ώρες υπογράφεται συμφωνία κατασκευής κέντρου μόνιμης κράτησης λαθρομεταναστών στην Λέσβο
Σε λιγοτερο απο 24 ωρες το Δημοτικο Συμβουλιο του Δημου Μυτιληνης, θα κληθει να παρει μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ αποφαση που θα επηρεασει ολοκληρη τη Λεσβο για παρα πολλα χρονια με αγνωστες συνεπειες κατα την αποψη μου θλιβερες αν οχι τραγικες.
— Την δημιουργια των “φαραωνικων” διαστασεων δομη, ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ, ονομαζεται στο κειμενο της συμφωνιας Μητρακη – Ευρωπαικης Ενωσης.
–Την ουσιαστικη εγκαθιδρυση πλεον Μουσουλμανικου στοιχειου στη Λεσβο,σε εκταση 600 στρεμματων ΑΡΧΙΚΑ!
🕰️ Και ενω σε αλλα μερη της Ελλαδος, πχ Εβρος, Χιος, ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ οι κοινωνιες ξεσηκωνονται και ομονοουν για να προστατευσουν τον ΤΟΠΟ τους, εδω υπαρχει μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΙΩΠΗ…..
Κανενας ΦΟΡΕΑΣ, οποιος και αν ειναι αυτος, κανενα ΣΩΜΑΤΕΙΟ, καμμια ΟΡΓΑΝΩΣΗ, κανενα ΔΙΚΤΥΟ οχι μονο δεν εβγαλε καποια ανακοινωση αλλα αμβιβαλλω αν γνωριζει ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ και ποσο θα ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ, τις ζωες ΜΑΣ.
— ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ η ΜΕΣΟ δεν δημοσιευσε την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, που ειναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της ΛΕΣΒΟΥ!
Στον αντιποδα το ΣΥΣΤΗΜΑ εχει ΛΥΣΑΞΕΙ.
ΘΕΣΕΙΣ δινονται, ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ τακτοποιουνται, ΠΑΙΔΙΑ υπηρεσιακων παραγοντων βολευονται, ΜΕΤΩΠΑ ΛΟΓΙΚΗΣ δημιουργηθηκαν, ΑΡΘΡΑ σε εφημεριδες, που κατακρεουργουν ανθρωπους και συνειδησεις απο δημοσιογραφους με συμβασεις στη ΔΕΔΑΠΑΛ ως καθαριστες και οχι μονο.. και βεβαια θυμαμαι τη γνωστη ατακα στην ταινια… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!
ΑΜΕΤΡΗΤΑ θαλεγα εγω στο να ΑΛΩΘΕΙ η κοιμισμενη και κορονωχτυπημενη ΛΕΣΒΟΣ.
Δυστυχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ οτι υπαρχουν καποιοι που ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ εστω κι αν αυτο μονο μπορουν να κανουν!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!
ΣΥΝΤΟΜΑ θα ειπωθουν ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Νασται σιγουροι γι αυτο. Το οφειλω ως απαντηση στον εαυτο μου, στην οικογενεια μου, σ αυτους που στεκονται στο πλευρο μου και σε ολους τους συμπολιτες μου που με τιμησαν και με τιμουν.
— Συνεχιστε λοιπον το εργο σας οσο καλυτερα και οσο πιο ΒΡΩΜΙΚΑ μπορειτε!!
Panagiotis Valesis

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube