Weather Icon
Τουρκία 8 Νοεμβρίου 2020

Mεικτά μηνύματα εκπέμπει ο Μπεράτ Αλμπαϋράκ: ”Μου χάκαραν το instagram δεν παραιτήθηκα”

Mεικτά μηνύματα εκπέμπει ο Μπεράτ Αλμπαϋράκ: ”Μου χάκαραν το instagram δεν παραιτήθηκα”

Σύμφωνα με tweet του (μία ώρα μετά την είδηση περί παραίτησής του) δηλώνει πως τελικά δεν παραιτείται και απλά του χάκαραν τον λογαριασμό στο instagram. Κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα οικονομικά επιτελεία στην Άγκυρα καθώς μετά τον ”αποκεφαλισμό” του κεντρικού τραπεζίτη από τον Ερντογάν, αλλά και μετά από την εκλογή Biden στις Ηνωμένες Πολιτείες, η λίρα φαίνεται να υποβαθμίζεται σε επίπεδα μη αναστρέψιμα. 

Όπως όλα δείχνουν, ο μόνος τρόπος διάσωσης ενός τέτοιου νομίσματος, δεδομένων των διεθνών συγκυριών, είναι μέσω της προσφυγής της Τουρκίας στο ΔΝΤ. 

Το Bloomberg την ίδια ώρα, με ανάρτησή του, επιβεβαιώνει την παραίτηση του γαμπρού του Ερντογάν.

Όσον αφορά τον πρόεδρο Biden, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως συμμετείχε στην Αμερικανική ομάδα που επιμελήθη το στρατιωτικό πραξικόπημα εντός Τουρκίας το 1980, επίσης ήταν ένας από τους κύριους οργανωτές του στρατιωτικού πραξικοπήματος Σίσι έναντι του Μόρσι στην Αίγυπτο, καθώς μία βδομάδα πριν είχε επισκεφθεί τον πρόεδρο Μόρσι γνωστοποιώντας του την αντίθεση στον ΗΠΑ στο θέμα υιοθέτησης από πλευράς Αιγύπτου της ατζέντας των Αδελφών Μουσουλμάνων. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube