Weather Icon

Οι Αζέροι βομβάρδισαν το Στεπάνακερτ! Μέχρι το Ερεβάν έφτασαν τα drones

Οι Αζέροι βομβάρδισαν το Στεπάνακερτ! Μέχρι το Ερεβάν έφτασαν τα drones

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Αρτσρούν Χοβανισιάν, ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν βομβάρδισε ανελέητα την πρωτεύουσα του Αρτσάχ, Στεπανακέρτ. Πηγές κάνουν λόγο για επίθεση εναντίον αμάχων. Αζέρικοι βομβαρδισμοί έπληξαν και το Χαδρούτ.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Αρμενίας, «την 1η Οκτωβρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποίησαν πυροβολικό προς την κατεύθυνση του χωριού Σαταβάν του νόμου Σαταβάν της Δημοκρατίας της Αρμενίας, καθώς επίσης στην πόλη Μετς Μασρίκ (της Αρμενίας). Το UAV εκτόξευσε ρουκέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας πολίτης, ο Γκέβοργκ Βαρντάνιαν, γεννημένος το 1967. Δυο ακόμα πολίτες τραυματίστηκαν βαριά. Αργότερα, τα UAV των Αζέρων εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας και πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις κοντά στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Αρμενίας Ερεβάν. Όλα τα UAV εξουδετερώθηκαν από την αρμενική αντι-αεροπορική άμυνα».

ΠΗΓΗ: Δημόσια Ραδιοφωνία της Αρμενίας

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube