Weather Icon

Λάβρος Παντελής Σαββίδης! Ελπίζω να ολοκληρώθηκε ο αντιφασιστικός αγώνας του Μητσοτάκη και να βρει χρόνο για τον Αττίλα 3

Λάβρος Παντελής Σαββίδης! Ελπίζω να ολοκληρώθηκε ο αντιφασιστικός αγώνας του Μητσοτάκη και να βρει χρόνο για τον Αττίλα 3

Ελπίζω να ολοκληρώθηκε ο αντιφασιστικός αγώνας του Κ. Μητσοτάκη και να βρει χρόνο να ασχοληθεί με τον Αττίλα 3 που άρχισε στην Κύπρο με το άνοιγμα των Βαρωσίων. Αν και η ΝΔ από γεννησιμιού της δεν τα πάει καλά με τη μεγαλόνησο.

Γράφει ο Παντελής Σαββίδης

Ο πατριάρχης της ήταν που είπε το περίφημο «η Κύπρος κείται μακράν».

Ο αντιφασιστικός, αντιναζιστικός αγώνας της Νέας Δημοκρατίας προστέθηκε στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων «δημοκρατικών δυνάμεων» από σταλινικούς, μαοϊκούς, τροτσκιστές, αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, «εκσυγχρονιστές» της Αριστεράς κτλ. κατά ενός φαντάσματος το οποίο, επειδή ακριβώς άρχισε να εκλείπει, φρόντισαν να το αναστήσουν. Χωρίς αυτό πολλοί δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Διαβάστε την συνέχεια στο Pontos-news.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube