Weather Icon

Η ΕΣΗΕΑ στο πλευρό του Αρμενικού λαού! Εύγε στον Κρικόρ Τσακιτζιάν και τη Μαρία Αντωνιάδου

Η ΕΣΗΕΑ στο πλευρό του Αρμενικού λαού! Εύγε στον Κρικόρ Τσακιτζιάν και τη Μαρία Αντωνιάδου

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήρε η ΕΣΗΕΑ με πρωτοβουλία της Μαρίας Αντωνιάδου, ύστερα από θερμή παρόρτρυνση του Κρικό Τσακιτζιάν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Τσακιτζιάν:

Ζήτησα προσωπικά, από την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία Αντωνιάδου να κάνει κάτι για τους Αρμένιους. Αμέσως ενεργοποιήθηκε και ξεκίνησε μια πρωτοβουλία του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, για να διοργανωθεί μια συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Αρμέν Σαρκισιάν, προς τους Έλληνες διπλωματικούς συντάκτες, προκειμένου να εξηγήσει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στο Αρτσάχ, ώστε να γίνει κατανοητό απ’ όλους, το τι ακριβώς συμβαίνει, σ’ αυτή την πολύπαθη περιοχή του Καυκάσου.

Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε η Αρμενική πρεσβεία στην Ελλάδα, για να γίνουν οι απαιτούμενες διαβουλεύσεις.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας της Αρμενίας ανταποκρίθηκε αμέσως κι έτσι τη Δευτέρα το μεσημέρι, θα συνδεθούμε ζωντανά με το Γιερεβάν. Από τη συνέντευξη του Αρμένιου Προέδρου της Δημοκρατίας δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκπρόσωποι των Αρμενικών εφημερίδων στην Ελλάδα, οι οποίο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν. Για τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου, εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον συνάδελφοι από τη Διεθνή Ένωση Δημοσιογράφων, οι οποίο και θα πάρουν μέρος.

Όσοι από εσάς θελήσετε να την παρακολουθήσετε, απ’ όσο γνωρίζω έχει γίνει συνεννόηση με την ΕΣΗΕΑ, να μεταδοθεί ζωντανά από το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Για την ακριβή ώρα, θα σας ενημερώσω με νεότερη δημοσίευση τις επόμενες ημέρες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην πρόεδρο και στα διοικητικά συμβούλια, της Ένωσης Συντακτών και του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, γι’ αυτή την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία, η οποία είχε κι ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας μέχρι να οργανωθεί και να πραγματοποιηθεί.
Η σημασία αυτής της συνέντευξης είναι πολύ μεγάλη, αφού θα μπορέσει να ακουστεί η επίσημη φωνή των Αρμενίων, δια στόματος Σαρκισιάν, σε όλο το δυτικό κόσμο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube