Weather Icon

Τους Ουκρανούς εθνικιστές στέλνουν στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν εναντίoν των Αρμενίων

Τους Ουκρανούς εθνικιστές στέλνουν στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν εναντίoν των Αρμενίων

Πηγές της Ουκρανικής Αστυνομίας αναφέρουν, ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές στρατολογούν τους Ουκρανούς πολίτες, καθώς και τους πρώην και ενεργούς στρατιωτικούς των Еνόπλων Δυνάμεων της που έχουν εμπειρία μάχης, με στόχο να τους στείλουν στο Αζερμπαϊτζάν για να συμμετάσχουν στη στρατιωτική σύγκρουση με την Αρμενία. Επίσης η πηγή αναφέρει, ότι έχουν πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία προκλήσεων από Ουκρανούς εθνικιστές εναντίον των πολιτών Αρμενικής υπηκοότητας στο Χάρκιβ, τη Ζαποροζία και το Κίεβο. Σε σχέση με αυτό, καλούμε τους Αρμένιους που κατοικούν σε αυτές τις πόλεις να είναι προσεκτικοί και ελπίζουμε ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα είναι σε θέση να αποτρέψουν οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες.

Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με την αποστολή των εθελοντών στο Αζερμπαϊτζάν, μένει να βασιστούμε στη σύνεση του Κιέβου, το οποίο ελπίζουμε θα τηρήσει την ουδετερότητα στη σύγκρουση Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, ακόμη και παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών του.

πηγή: infoteka24.ru

Μετάφραση: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube