Weather Icon
Κύπρος 2 Ιουλίου 2020

Αναλύονται κλειστά κυκλώματα για επιθέσεις σε κεραίες στη Λεμεσό

Αναλύονται κλειστά κυκλώματα για επιθέσεις σε κεραίες στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με τις κακόβουλες ενέργειες σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, σημείωσε πως έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, έχει συγκεντρώσει όλους τους φακέλους, τα στοιχεία, ενώ έχουν εξασφαλιστεί και κάποια κλειστά κυκλώματα.

Προσθέτοντας ότι είναι σε εξέλιξη και σύσκεψη στο Αρχηγείου της Αστυνομίας υπό τον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων παρόντων εκπροσώπων των εταιρειών, ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε ότι λαμβάνονται αποφάσεις ως προς τον περαιτέρω τρόπο αστυνόμευσης και φύλαξης των κεραίων αυτών.

«Έχουμε κάποιες εισηγήσεις τις οποίες έχουμε θέσει ενώπιον των διευθυντών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και θα συνεργαστούμε πλήρως με σκοπό να προλάβουμε αυτό το έγκλημα το οποίο έχει πάρει κάποιες διαστάσεις», συμπλήρωσε.

Σ’ ότι αφορά προηγούμενες υποθέσεις κακόβουλων ενεργειών, έχουν εντοπιστεί 8 πρόσωπα που είχαν αναρτήσει εμπρηστικές δηλώσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υποκινούσαν πρόσωπα να καταστρέψουν τις κεραίες, με τον ισχυρισμό ότι δεν ήταν καλές για την υγεία.

Για επτά από αυτά έχουν γίνει φάκελοι, προωθήθηκαν στη Νομική Υπηρεσία και κατόπιν οδηγιών καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Πηγή: Philenews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube